Briti odpustili účastníkom dane a Bolt príde do Londýna

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 13:03 • 2 min
Briti odpustili účastníkom dane a Bolt príde do Londýna

LONDÝN - Jamajský šprintér Usain Bolt sa vráti na Olympijský štadión v Londýne.

slovakia

left justify in out

 V britskej metropole sa koncom júla predstaví na mítingu Diamantovej ligy. O štarte svetového rekordéra v behoch na 100 i 200 m v Londýne sa špekulovalo, keďže pre problémy so zranenou ľavou nohou odriekol júnový štart v Paríži i štvrtkový v Lausanne.

 

Bolt príde do Londýna tri roky po svojich triumfoch v behoch na 100, 200 a 4x100 m na olympijských hrách. Potvrdenie jeho účasti prišlo dva dni po tom, čo britský minister financií George Osborne rozhodol, že zahraniční atléti nebudú mať zdaňované odmeny počas mítingu v Londýne, ktorý má pripomenúť tretie výročie od OH. 

 

Organizátori zatiaľ neoznámili, či Bolt pobeží v piatok 24. júla stovku alebo dvojnásobnú trať. "Na Olympijský štadión mám z leta 2012 množstvo skvelých spomienok. Britskí fanúšikovia sú vždy skvelí a čakám, že v hľadisku bude aj množstvo divákov z Jamajky," uviedol vo vyhlásení Bolt, ktorý naposledy bežal 13. júna v New Yorku dvojstovku za 20,29 s. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies