Britániu zasiahli zvyšky hurikánu, v Londýne zabil ženu padajúci strom

NETKY.SK • 21 Október 2014, 19:31 • 2 min
Britániu zasiahli zvyšky hurikánu, v Londýne zabil ženu padajúci strom

LONDÝN - Zvyšky hurikánu Gonzalo dnes bičovali Britániu dažďom a silnými vetrami. V centre Londýna zabil padajúci strom ženu, ktorú sa záchranári pokúsili oživiť, ale bezvýsledne, informovala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Niekoľko ďalších ľudí v krajine zranili padajúce konáre, podľa BBC štyroch z nich hospitalizovali. Víchrica vyvracala stromy aj na železničné trate a narušila železničnú, cestnú i lodnú dopravu.
     

Londýnske letisko Heathrow zrušilo asi 100 letov a rovnako nepremávali alebo výrazne meškali trajekty medzi Britániou a Írskom. Letiská Gatwick a Sta

nsted fungovali podľa BBC normálne.
     

Meteorologický úrad vyjadril očakávanie, že nárazy vetra v pobrežných oblastiach dosiahnu rýchlosť až 113 kilometrov za hodinu.
     

V minulých dňoch sa hurikán Gonzalo prehnal cez Bermudy s vetrom s rýchlosťou až 175 km/h, následne zalial kanadskú provinciu Newfoundland silným dažďom a potom zamieril cez Atlantik.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies