Británia: Oficiálny portrét Williama a Kate ukazuje zaľúbený pár

NETKY.SK • 13 December 2010, 08:16 • 2 min
Británia: Oficiálny portrét Williama a Kate ukazuje zaľúbený pár

Británia: Oficiálny portrét Williama a Kate ukazuje zaľúbený pár

slovakia

left justify in out

Britský princ William a Kate Middletonová vyzerajú uvoľnene a veľmi zaľúbene na dvoch oficiálnych fotografiách, ktoré dnes zverejnili pri príležitosti svojho zasnúbenia. Ich autorom je peruánsky fotograf Mario Testino, obľúbenec kráľovskej rodiny, ktorý urobil niektoré z najznámejších záberov Williamovej zosnulej mamy, princeznej Diany.
      Jedna z portrétnych fotografií ukazuje snúbenecký pár neformálne, oblečený v džínsoch a pulóvroch. William drží Kate v náručí, hlavy majú pri sebe a s úsmevom sa pozerajú do objektívu.  Jasne vidno zásnubný prsteň, ktorý jej William daroval - oválny zafír obklopený diamantmi, ktorý kedysi patril jeho mame.
      Druhá snímka je formálnejšia, William je v obleku a Kate v bielych šatách. Stoja na červenom koberci v oficiálnej miestnosti paláca St. James, na stenách okolo visia portréty Williamových predkov.
      Fotograf povedal, že pár sa zdal byť "vo svojej najlepšej forme a prekypoval šťastím", keď Williama a Kate 25. novembra fotografoval.
      William, ktorý je po svojom otcovi, princovi Charlesovi, druhý v nástupníckej línii na britský trón, zdedil po svojej mame sebaistotu. Na oboch fotografiách on i Kate vyzerajú v pohode, zdá sa, že im fotoreportér vôbec nevadí.
      Peruánec Testino sa stal známym fotografovaním modeliek, napríklad Kate Mossovej. Je aj autorom série čiernobielych fotografií princeznej Diany, ktoré krátko pred jej tragickou smrťou zverejnil v roku 1997 magazín Vanity Fair.
      Testino fotografoval viacerých členov britskej kráľovskej rodiny. V roku 2003 portrétoval Williama pri príležitosti jeho 21. narodenín a o rok nato jeho mladšieho brata Harryho pri jeho 20. narodeninách. Fotografoval aj ich otca, princa Charlesa, pre magazín Vogue.
      William a Kate Middletonová majú obaja 28 rokov. Minulý mesiac oznámili, že uzavrú sobáš 29. apríla vo Westminsterskej katedrále v Londýne.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies