Brit Froch pre pasivitu prišiel o titul WBA v superstrednej váhe

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 14:10 • 2 min
Brit Froch pre pasivitu prišiel o titul WBA v superstrednej váhe

MARBELLA - Britský boxer Carl Froch sa nepostavil do profesionálneho ringu od mája minulého kalendárneho roka a prišiel o regulárny titul majstra sveta v superstrednej hmotnostnej kategórii verzie WBA.

slovakia

left justify in out

Nový držiteľ majstrovského opasku bude známy 9. mája, v nemeckom Frankfurte sa oň pobijú Rus Fiodor Čudinov a domáci Felix Sturm. Tridsaťsedemročný rodák z Nottinghamu Froch nebojoval od víťazstva nad krajanom Georgom Grovesom 31. mája 2014. WBA vo svojom stanovisku uviedla, že "Cobra" bude prednostným vyzývateľom Andreho Warda o opasok s prívlastkom "Super", ak americký pästiar vyhrá 20. júna nad Paulom Smithom. Ward zdolal Frocha v roku 2012 vo finále turnaja Super Six World Boxing Classic.

 

Carl Froch od februára nie je ani šampiónom organizácie IBF v superstrednej váhe, tohto titulu sa však vzdal dobrovoľne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies