Bring Me The Horizon museli predčasne ukončiť austrálske turné

NETKY.SK • 22 September 2016, 15:54 • 2 min
Bring Me The Horizon museli predčasne ukončiť austrálske turné

ADELAIDE - Anglická rocková kapela Bring Me The Horizon musela predčasne ukončiť turné po Austrálii. Dôvodom je akútna laryngitída, ktorú diagnostikovali frontmanovi Oliverovi Sykesovi.

slovakia

left justify in out

Lekári mu následne odporučili oddychovať, a tak skupina zrušila koncert v Adelaide ako aj dve vystúpenia v Melbourne. Predtým stihli vystúpiť v Perthe, Brisbane a Sydney. Kapela Architects, ktorá sa na turné predstavila v úlohe predskokana, následne oznámila, že začiatkom budúceho roka absolvuje vlastné austrálske turné, aby fanúšikom vynahradila zrušené koncerty.


Bring Me The Horizon vznikli v roku 2004 v Sheffielde a na konte majú zatiaľ päť štúdiových nahrávok - Count Your Blessings (2006), Suicide Season (2008), There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There Is A Heaven, Let's Keep It A Secret. (2010), Sempiternal (2013) a That's The Spirit (2015). Získali napríklad šesť Kerrang! Awards a tri nominácie na AIM Independent Music Awards. Zostavu kapely tvoria okrem spomínaného Sykesa aj Jordan Fish (klávesy), Matt Kean (basgitara), Lee Malia (gitara) a Matt Nicholls (bicie).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies