Brie Larson chystá režisérsky debut

NETKY.SK • 9 August 2016, 08:32 • 2 min
Brie Larson chystá režisérsky debut

LOS ANGELES - Americká herečka Brie Larson bude režírovať nezávislú komédiu s názvom Unicorn Store. Pôjde pritom o jej režisérsky debut. Dvadsaťšesťročná rodáčka z kalifornského Sacramenta si v novinke tiež zahrá a bude zároveň aj jej spoluproducentkou.

slovakia

left justify in out

Príbeh z pera Samanthy McIntyre sa zameria na mladú ženu Kit, ktorá po nasťahovaní sa k rodičom dostane tajomnú pozvánku. Tá je do obchodu, v ktorom otestuje svoje predstavy o tom, čo to naozaj znamená byť dospelý.


Produkcie sa okrem spomínanej Larson ujmú aj David Bernad a Ruben Fleischer prostredníctvom ich spoločnosti The District a Paris Kassidokostas-Latsis s Terrym Dougasom cez Rhea Films. Výkonnými producentmi projektu sú Jean-Luc DeFanti a Anne Woodward, pričom jeho financovanie zabezpečuje Hercules Film Fund. Pôvodne mal snímku režírovať Miguel Arteta a hlavnú úlohu mala stvárniť Rebel Wilson. Od nakrúcania ale odstúpili pre nevyhovujúci časový harmonogram.


Brie Larson, celým menom Brianne Sidonie Desaulniers, si zahrala napríklad v snímkach Koniec snenia (2004), Scott Pilgrim proti celému svetu (2010), 21 Jump street (2012), Dočasný domov (2013), The Gambler (2014), Vykoľajená (2015) alebo v seriáli Tara a jej svet (2009 - 2011). Za výkon vo filme Izba (2015) získala Oscara v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe, Zlatý glóbus aj filmovú cenu BAFTA. Na konte má tiež sólový album Finally Out of P.E. (2005).




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona