Brian Wilson zverejnil video k piesni The Right Time

NETKY.SK • 23 Február 2015, 11:50 • 2 min
Brian Wilson zverejnil video k piesni The Right Time

LOS ANGELES - Americký hudobník Brian Wilson, známy najmä z kapely The Beach Boys, zverejnil videoklip k piesni The Right Time. Novinku nakrúcali počas nahrávania skladby, v ktorej hosťujú aj ďalší dvaja členovia spomínanej formácie Al Jardine a David Marks.

slovakia

left justify in out

Pieseň The Right Time sa bude nachádzať na albume No Pier Pressure, ktorý 72-ročný Wilson plánuje vydať 7. apríla. Štúdiovka ponúkne 13 skladieb. Spolupracovali na nej aj Sebu Simonian, She & Him, Peter Hollens, Kacey Musgraves, Blondie Chaplin a Nate Ruess.

 


The Beach Boys vznikli v roku 1961 v Kalifornii. Debutový album Surfin' Safari vydali v roku 1962 a zatiaľ poslednú nahrávku That's Why God Made The Radio uviedli na trh v júni 2012. Na konte majú množstvo hitov, ako napríklad Surfin' U.S.A., Fun, Fun, Fun, I Get Around, Help Me, Rhonda, California Girls, Barbara Ann, Sloop John B, Wouldn't It Be Nice, Good Vibrations či Kokomo. V roku 1988 ich uviedli do Rock 'n' rollovej siene slávy. V tom istom roku Wilson vydal prvý sólový eponymný album, pričom zatiaľ naposledy ponúkol v októbri 2011 nahrávku In The Key Of Disney.
Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies