Brian May sa obáva, že má rakovinu

NETKY.SK • 30 December 2013, 18:48 • 2 min
Brian May sa obáva, že má rakovinu

LONDÝN - Šesťdesiatšesťročný hudobník pred Vianocami navštívil lekára, pretože ho veľmi bolel bedrový kĺb

slovakia

left justify in out

Britský hudobník Brian May sa obáva, že má rakovinu. Šesťdesiatšesťročný gitarista kapely Queen nedávno navštívil lekára, pretože ho bolel bedrový kĺb. "Asi dva týždne pred Vianocami som navštívil lekára, pretože ma veľmi bolel bedrový kĺb. Vyšetrili ma, absolvoval som magnetickú rezonanciu. Zistili, že mám nejaké problémy so stavcami, ktoré mi môžu spôsobovať bolesť, ale našli tiež aj niečo podozrivé v mojich kostiach. Urobili mi krvné testy, ultrazvuk a ďalšie vyšetrenia, aby tak mohli vylúčiť, že nejde o nejaký druh rakoviny. Videl som už veľa dobrých priateľov, ako bojovali s touto chorobou, môj otec prehral jeho boj, keď mal 66 rokov. Zatiaľ stále nevieme, čo mi to našli, ale dúfam, že tie veci tam boli už dlhšie a nespôsobujú mi žiadne problémy. Stále sa toho obávam," uviedol May na svojej webovej stránke a dodal, že bude musieť podstúpiť ďalšie vyšetrenia.

Brian May je podľa stanice Planet Rock siedmym najlepším gitaristom histórie. Magazín Rolling Stone ho v podobnom rebríčku zaradil na 26. miesto a časopis Guitar World mu medzi najlepšími gitaristami všetkých čias prisúdil dokonca druhé miesto. May, ktorý je tiež astrofyzikom, je ako skladateľ podpísaný pod hitmi Tie Your Mother Down, I Want It All, We Will Rock You, Fat Bottomed Girls alebo Who Wants to Live Forever. Vlani v auguste vystúpil na záverečnom ceremoniáli olympijských hier v Londýne. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona