Brian May má dosť stavebného ruchu a sťahuje sa z Londýna

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 18:53 • 2 min
Brian May má dosť stavebného ruchu a sťahuje sa z Londýna

LONDÝN - Gitarista kultovej skupiny Queen Brian May (68) má dosť stavebného hluku v Londýne a spoločne s manželkou, herečkou Anitou Dobsonovou sa preto rozhodli opustiť doterajšie bydlisko v štvrti Kensington a britskú metropolu vôbec.

slovakia

left justify in out

Umelec netajil svoj hnev, frustráciu a pocit zneužitia vo vyjadrení pre internetové vydanie londýnskeho periodika Evening Standard.


Podľa vlastných slov sa inak za luxusnú označovaná štvrť zmenila v dôsledku pretrvávajúcich prác z oázy na peklo. Situáciu ešte ďalej zhoršuje pocit bezmocnosti, ako aj netolerovateľný hluk, prach, dym a strata súkromia.


Gitarista, ktorý iba v marci potešil spoločne so speváčkou Ellis aj fanúšikov v Bratislave, mieni v boji s miestnymi úradmi a za blaho a životné kvality obyvateľov, ktorí zostávajú na mieste, pokračovať, avšak z inej lokality, kde ho to všetko nebude denne prenasledovať.
 




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies