Brian Ihnacak neuspel na skúške v nemeckom Düsseldorfe

NETKY.SK • 30 August 2014, 09:31 • 2 min
Brian Ihnacak neuspel na skúške v nemeckom Düsseldorfe

DÜSSELDORF - Taliansky hokejový reprezentant narodený v Kanade so slovenskými koreňmi Brian Ihnacak si počas skúšky nevybojoval miesto v zostave tímu Düsseldorfer EG z nemeckej DEL.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný syn niekdajšieho československého reprezentanta Petra Ihnačáka začal predchádzajúci ročník v talianskom družstve HC Valpellice a skončil ho vo švédskom Malmö. V máji sa predstavil na seniorských MS v Minsku, kde premiérovo reprezentoval Taliansko.

 

"Presvedčil nás o svojich kvalitách, môžem o ňom povedať len pozitívne veci. Potrebujeme však posledné miesto legionára mať voľné pre obrancu," povedal tréner DEG Christof Kreutzer. Brian Ihnacak strávil dve sezóny aj na Slovensku, počas ktorých hral v Kežmarku, Zvolene aj Poprade. Rodáka z Toronta si v roku 2004 vybral v 9. kole draftu nováčikov NHL klub Pittsburgh Penguins, no do profiligy sa nikdy neprebojoval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies