Brezovan ukončil futbalovú kariéru, dal sa na hudobnú dráhu

NETKY.SK • 27 Január 2016, 11:52 • 2 min
Brezovan ukončil futbalovú kariéru, dal sa na hudobnú dráhu

BRNO - Slovenský futbalový brankár Peter Brezovan ukončil aktívnu kariéru. Posledným zamestnávateľom 36-ročného (nar. 9. decembra 1979) bratislavského rodáka zostane anglický tím Tranmere Rovers, ktorý ho prepustil po uplynulej sezóne.

slovakia

left justify in out

Brezovan v minulosti chytal za české mužstvá 1. HFK Olomouc či Zbrojovka Brno, na Britských ostrovoch okrem spomenutého Tranmere pôsobil aj vo Swindone, Brightone, Portsmouthe a Southporte.


Teraz už bývalý gólman sa vydal na novú dráhu - hudobnú. Na webe soundcloud.com zverejnil svoju skladbu "Tired And Sleepy". Spieva, hrá na gitare, vo svojom domove v Brne má nahrávacie štúdio. Uvedenú pieseň však predviedol v komerčnom štúdiu.

 

"Stratil som motiváciu, futbal už nikam neviedol a mal som toho dosť. Momentálne sa sústreďujem na muziku. Vždy ma bavila. Pesničku som napísal v angličtine. V hlave mi znela dobre, Angličanom možno až tak nie. Dostal som však pozitívne hodnotenia, vďaka nim možno zložím ďalšie," povedal Peter Brezovan pre portál The Argus (theargus.co.uk).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona