Breznaník verí v postup do finále Českého pohára

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 12:40 • 2 min
Breznaník verí v postup do finále Českého pohára

LIBEREC - Slovan Liberec má veľmi dobre nakročené do finále Pohára Českej pošty vo futbale, keď v utorkovom prvom semifinálovom stretnutí na vlastnom ihrisku zdolal FK Teplice 3:0.

slovakia

left justify in out

Toto víťazstvo malo výrazný slovenský podpis - čisté konto si udržal v ostatnom čase vo výbornej forme chytajúci brankár Lukáš Hroššo, celý zápas odohral aj Michal Breznaník. Tomáš Ďubek bol na trávniku do 72. min.

 

"Semifinále pohára je pre nás veľkým lákadlom," avizoval v pondelok na fsagency.eu gólman Hroššo. Podľa jeho slov aj hráči Liberca pristúpili k utorkovému súboju. Nezabránila im v tom teplota blízka blížiaca sa k bodu mrazu či výdatné sneženie pri rieke Nise, a ani to, že tréner David Vavruška šetril niekoľko členov základnej ligovej zostavy.

 

Server iDnes.cz vyzdvihol výkon 29-ročného ľavonohého univerzála Breznaníka, ktorý sa podieľal na prvom aj treťom presnom zásahu domácich. "Takýto výsledok by sme už mali v odvete udržať," verí podľa iDnes.cz Michal Breznaník.

 

Odveta je na programe 13. mája, druhú semifinálovú dvojicu tvoria Mladá Boleslav a Jablonec.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies