Breznaník už nie je hráčom Amkaru Perm

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 15:42 • 2 min
Breznaník už nie je hráčom Amkaru Perm

PERM - V súťažnom zápase naposledy nastúpil 17. augusta 2013, v januári avizoval, že podstúpi operáciu ramena.

slovakia

left justify in out

Slovenský stredopoliar Michal Breznaník už nie je hráčom ruského prvoligového futbalového klubu FK Amkar Perm. O predčasnom ukončení spolupráce informoval portál Sport-Express. 

 

Dvadsaťosemročný Breznaník sa stal voľným hráčom. V tejto sezóne najmä zo zdravotných dôvodov absolvoval za Amkar iba jeden súťažný zápas. V kádri je jeho krajan - útočník Martin Jakubko.

Dvadsaťosemročný Revúčan Breznaník v polovici januára avizoval, že podstúpi operáciu ramena a bude sa zotavovať približne tri mesiace, čo znamenalo pravdepodobnú absenciu na trávniku až do konca tejto sezóny. 

 

Bývalý futbalista Podbrezovej, Slovana Bratislava a Liberca Breznaník mal s ľavým ramenom ťažkosti už aj v minulosti. V súťažnom zápase naposledy nastúpil 17. augusta 2013, v drese Amkaru vtedy absolvoval 23 minút na ihrisku Uralu Sverdlovská oblasť. Do klubu prišiel v septembri 2012 údajne za 15 miliónov Kč a dohodol sa na kontrakte do roku 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies