Breznaník sa v Sparte dohodol na 3-ročnej zmluve a absolvoval prehliadku

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 19:23 • 2 min
Breznaník sa v Sparte dohodol na 3-ročnej zmluve a absolvoval prehliadku

PRAHA - Slovenský futbalista Michal Breznaník sa dohodol na trojročnej zmluve so Spartou Praha a spečatil tak návrat do českej Gambrinus ligy.

slovakia

left justify in out

Už v pondelok absolvoval na Letnej vstupnú zdravotnú prehliadku a stretol sa s novými spoluhráčmi.
     

Dvadsaťosemročný ľavý obranca alternujúci často aj na poste krídelníka prichádza do Sparty ako voľný hráč a teoreticky by ešte mohol zasiahnuť do hry v posledných súbojoch "rudých" v sezóne. Tí sú už len krôčik od zisku majstrovského titulu v Gambrinus lige 2013/2014.
     

"Sparta má veľké ambície, rovnako ako ja. Byť v tomto klube je veľká výzva. Som pripravený tvrdo pracovať," povedal slovenský reprezentant pre klubový web Sparty.
     

Breznaník absolvoval už začiatkom apríla na prianie svojho nového klubu kondičné testy a zanechal výborný dojem. Breznaník v Česku pôsobil tri roky v Slovane Liberec (2010-2012). V roku 2012 s ním získal titul. V českej lige odohral 55 zápasov a strelil 16 gólov.
     

V septembri 2012 odišiel do Amkaru Permu, ale nebol to z jeho strany vydarený krok. V Rusku odohral len osem zápasov, v ktorých strelil jediný gól. Viac mu nedovolili odohrať problémy s ramenom, po ktorých napokon musel ísť na operáciu.
     

Breznaník je 9-násobným slovenským reprezentantom. V roku 2009 a 2011 získal majstrovské tituly so Slovanom Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies