Breznaník sa pre zranenie odpojil od slovenskej reprezentácie

NETKY.SK • 4 September 2013, 08:44 • 2 min
Breznaník sa pre zranenie odpojil od slovenskej reprezentácie

SENEC - Obranca Michal Breznaník neodcestuje vo štvrtok so slovenskou futbalovou reprezentáciou do Bosny a Hercegoviny na kvalifikačný zápas o postup na majstrovstvá sveta 2014.

slovakia

left justify in out

Zranenie nohy hráča Amkaru Perm sa ukázalo vážnejšie, ako sa predpokladalo, a v utorok sa odpojil od národného tímu, ktorý sa na duel v bosnianskej Zenici (6. septembra o 20.15 h) pripravuje v Senci. Lekári Breznaníkovi nohu zafixovali a naordinovali pokoj. Po návrate mužstva späť k Slnečným jazerám sa bude Breznaník opäť hlásiť trénerovi Jánovi Kozákovi a bude k dispozícii na odvetu, ktorá je na programe 10. septembra o 20.15 h v Žiline.

V poriadku je už Marek Hamšík z SSC Neapol a jeho štart v piatok nie je ohrozený. Momentálne najlepší strelec talianskej Serie A prišiel do Senca s menšími zdravotnými komplikáciami. Informácie zverejnil denník Šport. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies