Breznaník prvou posilou Podbrezovej

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 13:35 • 2 min
Breznaník prvou posilou Podbrezovej

PODBREZOVÁ - Slovenský futbalista Michal Breznaník sa stal novou posilou účastníka Fortuna ligy FO ŽP Podbrezová. Ako informoval oficiálny klubový web, 30-ročný stredopoliar podpísal zmluvu na dve sezóny.

slovakia

left justify in out

Breznaník sa po desiatich rokoch vracia do klubu, kde začal svoju profesionálnu kariéru. Okrem toho pôsobil v Slovane Bratislava, Slovane Liberec, Amkare Perm a Sparte Praha. V uplynulej sezóne hosťoval v Liberci a Dukle Praha. Na svojom konte má aj desať reprezentačných štartov v A-tíme SR.

 

"Teším sa na návrat do Podbrezovej, kde som strávil pekné obdobie a dokázal sa dostať z dorasteneckého družstva až do áčka. Na Podbrezovú mám len tie najlepšie spomienky a pri pohľade na vynovený trávnik, štadión a celkové zázemie sa už neviem dočkať prvého zápasu," povedal pre zpfutbal.sk Breznaník.

 

Pre zranenie slabín začne s tréningom začiatkom júla. "Aktuálne sa liečim zo zranenia slabín tu v Podbrezovej s fyzioterapeutom Pavlom Purdekom a verím, že sa dokážem dať čo najskôr zdravotne do poriadku. Predpokladám, že do tréningu by som sa mohol zapojiť začiatkom júla, kedy sa po vypršaní zmluvy s Duklou Praha stanem oficiálne hráčom Podbrezovej," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies