Breznaník prežil ťažký polrok, občas je trochu stratený

NETKY.SK • 9 Február 2015, 15:12 • 2 min
Breznaník prežil ťažký polrok, občas je trochu stratený

ANTALYA - Slovenský futbalista Michal Breznaník má za sebou ťažký polrok v pražskej Sparte.

slovakia

left justify in out

Súčasťou kádra "rudých" sa stal ešte na konci uplynulej sezóny, keď si doliečoval rameno, ale potom ho z hry vyradilo zranenie palca. V ročníku 2014/2015 zasiahol 29-ročný ľavák len do štyroch stretnutí v pohárovej Európe a päťkrát sa predstavil v najvyššej českej súťaži.

 

"Ten polrok bol ťažký, väčšinu z neho som musel tráviť len v posilňovni. Veľmi ma trápilo, že som nemohol vybehnúť na ihrisko. Do plnej sily som sa dostal až teraz v zime, takže som šťastný, že znova trénujem naplno. Teraz sa už len musím dostať do tempa, kým sa začne liga," rozhovoril sa na internetovej stránke svojho zamestnávateľa univerzál schopný operovať na kraji obrany aj stredovej formácie. 

 

Rodák z Revúcej podpísal so Spartou zmluvu na tri roky po tom, čo predčasne ukončil svoje pôsobenie v ruskom Perme. Na jar chce častejšie hrávať a pomôcť v Sparte v boji o titul. "Palec ma už nelimituje. Teraz musím veľa trénovať, lebo herný výpadok je cítiť. Tréningy sú v pohode, ale počas zápasu to na ihrisku nie je stopercentné. Musím sa zžiť s mužstvom, občas som trochu stratený. Ale časom to príde," dodal na webe sparta.cz Michal Breznaník. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies