Breznaník od leta hráčom Sparty Praha

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 10:26 • 2 min
Breznaník od leta hráčom Sparty Praha

PRAHA - Slovenský futbalista Michal Breznaník chystá v lete návrat do českej Gambrinus ligy, keď sa stane novou posilou Sparty Praha.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný ľavý obranca alternujúci často aj na poste krídelníka sa údajne s vedením lídra českej ligy dohodol na prestupe. Informoval o tom vo svojom štvrtkovom vydaní český denník Sport.
      

Breznaník absolvoval minulý týždeň na prianie svojho nového klubu kondičné testy a zanechal výborný dojem. Breznaník v Česku pôsobil tri roky v Slovane Liberec (2010-2012).
      

V septembri 2012 odišiel do Amkaru Permu, ale nebol to z jeho strany vydarený krok. V Rusku odohral len osem zápasov, v ktorých strelil jediný gól. Viac mu nedovolili odohrať problémy s ramenom, po ktorých napokon musel ísť na operáciu.
      

Breznaník je 9-násobným slovenským reprezentantom. V roku 2009 a 2011 získal majstrovské tituly so Slovanom Bratislava, v Česku sa mu rovnaký úspech podaril v roku 2012 ako hráčovi Liberca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona