Breznaník do konca tejto sezóny na hosťovaní v Dukle Praha

NETKY.SK • 5 Február 2016, 16:51 • 2 min
Breznaník do konca tejto sezóny na hosťovaní v Dukle Praha

PRAHA - Ďalšou zastávkou v aktívnej kariére slovenského futbalistu Michala Breznaníka sa definitívne stala česká prvoligová Dukla Praha.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný ľavonohý univerzál (nar. 16. decembra 1985) bude na Juliske hosťovať do konca tejto sezóny 2015/2016 z konkurenčnej pražskej Sparty. Súčasťou dohody je aj opcia na trvalý prestup. "Sme radi, že môžeme privítať hráča s medzinárodnými skúsenosťami. Michal dokáže nastúpiť na ľavej strane obrany, krídle či v strede poľa," uviedol podľa serveru iDnes.cz na margo 10-násobného reprezentanta SR športový riaditeľ "vojakov" Günter Bittengel.


Bývalý futbalista bratislavského i libereckého Slovana a ruského Amkaru Perm už v Dukle trénoval niekoľko dní, bol aj na sústredení v tureckom Beleku. Z neho sa Pražania vrátili v piatok, Breznaník vo štvrtok proti ukrajinskému Metalistu Charkov (1:1) hral do 57. min. V Sparte pôsobil rodák z Revúcej od leta 2014, na Letnej sa však aj vinou zranení výraznejšie nepresadil. V inom tíme z metropoly ČR sa stretol až so štvoricou krajanov. V spomenutom zápase Lukáš Hroššo odchytal a Lukáš Štetina s Jakubom Považancom absolvovali plných 90 minút. V 57. min prišiel na trávnik Róbert Kovaľ.


Brankár Hroššo je dvojičkou práve s Breznaníkom. "Poznáme sa z Liberca, bývame spoločne na izbe. V dueloch sa nám celkom darí. Tešíme sa na začiatok jari, v ktorej chceme byť úspešní, lebo určite na to máme kvalitu," povedal na internetovej stránke svojej zastupiteľskej agentúry fsagency.eu Hroššo. V zimnej príprave na jarnú časť ročníka 2015/2016 "vojaci" päťkrát zvíťazili a dva razy remizovali. "Do mužstva pribudlo pár nových hráčov, takže postupne sa utriasame," doplnil Štetina.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona