Bret Michaels z kapely Poison vydá nový sólový singel s menom jeho dcéry

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 13:44 • 2 min
Bret Michaels z kapely Poison vydá nový sólový singel s menom jeho dcéry

NEW YORK - Spevák americkej rockovej kapely Poison Bret Michaels vydá 7. apríla sólový singel. Novinka dostala názov Jorja Bleu, čo je zároveň meno interpretovej jedenásťročnej dcéry.

slovakia

left justify in out

Novinka je demo verziou skladby, ktorú sa 54-ročný spevák snažil prerobiť v štúdiu, no napokon sa rozhodol pre prvú verziu piesne. Ako prezradil jeho kamarát a spolupracovník Pete Evick, všetky nástroje a spevy, okrem ženských vokálov, nahral samotný Michaels. 

Bret Michaels sa preslávil ako člen spomínanej kapely Poison, s ktorou vydal sedem štúdioviek. Ako sólový interpret má na konte albumy A Letter from Death Row (1998), Songs of Life (2003), Freedom of Sound (2005), Custom Built (2010) a Jammin' with Friends (2013). Nahral single ako napríklad All I Ever Needed (feat. Jessica Andrews), Nothing to Lose (feat. Miley Cyrus), A Beautiful Soul alebo Nothin' But a Good Time (feat. Ace Frehley & Michael Anthony). Účinkoval tiež vo viacerých seriáloch a reality show. V minulosti ponúkol aj skladbu Raine, ktorú nazval podľa 16-ročnej dcéry Raine Elizabeth. Matkou oboch spomínaných dievčat je Kristi Lynn Gibson. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies