Brendon Urie z Panic! at the Disco sa odsťahoval kvôli fanúšikom

NETKY.SK • 27 Február 2017, 12:56 • 2 min
Brendon Urie z Panic! at the Disco sa odsťahoval kvôli fanúšikom

LOS ANGELES - Líder americkej rockovej kapely Panic! at the Disco Brendon Urie sa odsťahoval kvôli fanúšikom, ktorí ho obťažovali. Dvadsaťdeväťročný muzikant to prezradil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"Pred troma rokmi som kúpil dom snov, naozaj. Mal som tam aj štúdio, kde som napísal album, veľa ráz som skákal zo strechy do bazéna. Bolo to úžasné. Odkedy bola známa moja adresa, dostával som veľa listov alebo darčekov od fanúšikov a to ma nikdy neobťažovalo. Postupne sa počet listov a darčekov začal zväčšovať a neskôr sa to zmenilo na návštevy a neustále obťažovanie zo strany fanúšikov. Bolo to také zlé, že som sa vo vlastnom dome prestal cítiť bezpečne. Takže týmto oznamujem, že som sa z kedysi bezpečného miesta musel odsťahovať," uviedol spevák, ktorý tiež zverejnil adresu, kam mu môžu fanúšikovia posielať listy a darčeky.

Brendon Boyd Urie sa preslávil v spomínanej kapele Panic! at the Disco, ktorá vznikla v roku 2004 v Las Vegas a v súčasnosti je jediným oficiálnym členom projektu. Prvá štúdiovka A Fever You Can't Sweat Out sa dostala na trh v roku 2005. Po nej nasledovali albumy Pretty. Odd. (2008), Vices & Virtues (2011), Too Weird to Live, Too Rare to Die! (2013) a Death of a Bachelor (2016), ktorý ako jediný dobyl americký Billboard 200. Panic! at the Disco majú na konte aj tri koncertné záznamy, dve kompilácie či jednu EP nahrávku. Urie si v roku 2013 vzal za manželku Sarah Orzechowski. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona