Brenda z Beverly Hills opäť v slzách, no tentoraz nie kvôli frajerovi zo seriálu: Rakovina vás nikdy neopustí!

NETKY.SK • 21 Október 2017, 06:00 • 2 min
Brenda z Beverly Hills opäť v slzách, no tentoraz nie kvôli frajerovi zo seriálu: Rakovina vás nikdy neopustí!

LOS ANGELES - Brenda z Beverly Hills v slzách a s chumáčmi vlasov v rukách.

slovakia

left justify in out

Herečka Shannen Dohertyová (46), ktorá stvárnila rolu Brendy Walsh v seriáli Beverly Hills, sa dostala predčasne z rakoviny prsníka. Začala opäť pracovať a vlasy, ktoré ste na nej tak milovali v seriáli "90210", jej začali dorastať. Herečka si zaspomínala na jeden z najťažších okamihov liečby.

 

Herečka Shannen Doherty má rakovinu prsníka

 

"Tento obrázok je tak osobný. Vtedy som začínala chemoterapiu. Používala som ľadový obklad v domnení, že mi nevypadajú vlasy. Výsledok môžete vidieť v mojich rukách. Bolo mi zle, mala som pocit, že strácam samu seba. Strácala ľudí, miestami som bola silná aj slabá. Cítila som sa škaredá a potom vnútorne krajšia ako kedykoľvek predtým. Pamätám si to, ako by to bolo včera, ako by to bolo pred minútou. Rakovina má mnoho fáz," napísala čiernovláska, ktorá si svoje zdravie statočne vybojovala.

 

 

Breast Cancer Awareness month. This image is so personal to me. I had started chemo. Was using a cold cap in hope to not lose my hair. End result was clumps in my hands. I was sick, felt like I was losing myself. Gained people and lost people. Got weak and got strong. Felt ugly and yet more beautiful inside than I had ever felt before. I remember this like it was yesterday, like it was a minute ago. Cancer has so many phases. Shock, denial, acceptance, anger, resentment, rebellion, fear, appreciation, beauty. Remission. Even then, the phases keep coming. Cancer is with you forever. Those who have experienced it know that even after you’ve kicked it’s ass, it still impacts you, in good ways and bad. You still go thru the roller coaster of emotions. You still need support and love. And you can still grasp life and live, live live. #cancer #cancerslayer

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando),

 

Prešla si priamo peklom, nakoniec ale všetko dobre dopadlo. Avšak strach z rakoviny v nej zostáva ďalej. "Rakovina je s vami navždy. Tí z vás, ktorí s tým majú skúsenosť vedia, že aj keď rakovine nakopete zadok, bude vás ovplyvňovať dobre aj zle po zvyšok vášho života. Stále jazdíte na horskej dráhe emócií. Stále potrebujete podporu a lásku," dodala Shannen k snímke, na ktorej stojí a drží v rukách chumáče svojich vlasov a parochňu. Snáď sa herečka s rakovinou nebude už musieť v živote stretnúť. 

 

Aktuálne "Brende" rastú vlasy a jej instagram obsahuje mnoho fotografii po boku muža, ktorý jej je na prvý pohľad oporou. 

 

 

Moments with this guy @chriscortazzo

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona