Brecely na post predsedu #Siete kandidovať nebude

NETKY.SK • 5 August 2016, 07:34 • 2 min
Brecely na post predsedu #Siete kandidovať nebude

BRATISLAVA - Minister dopravy Roman Brecely na post predsedu strany #Sieť na mimoriadnom sneme strany 13. augusta kandidovať nebude. Uviedol to v diskusnej relácii TABLET.TV.

slovakia

left justify in out

"Ja sa skôr považujem za manažéra ako politika. Mám na starosti rezort dopravy, ktorý sa snažím uchopiť veľmi zodpovedne, vybudovať nejaký funkčný systém. V tejto chvíli naozaj nie je mojou ambíciou kandidovať za predsedu," povedal Brecely. "Som pripravený strane pomôcť, či už v personálnych, odborných, alebo akýchkoľvek iných strategických oblastiach, ale v tejto chvíli nie je mojou ambíciou byť predsedom strany Sieť," zdôraznil.

 

Pätica kritikov súčasného predsedu strany #Sieť Radoslava Procházku na mimoriadnom augustovom sneme strany podporí kandidatúru poslanca Národnej rady SR a podpredsedu #Siete Eduarda Adamčíka. TASR to 26. júla potvrdil expodpredseda strany Andrej Hrnčiar.

 

"Je to naše spoločné rozhodnutie," uviedol Hrnčiar o voľbe kandidáta, ktorý sa zrodil v skupine poslancov parlamentu, do ktorej okrem neho patrí aj Martin Fedor, Katarína Cséfalvayová, Igor Janckulík a samotný Eduard Adamčík.

 

Aktuálny predseda #Siete Radoslav Procházka vtedy na Adamčíkovu kandidatúru reagoval slovami, že to vníma ako významný krok k otvorenej súťaži na sneme. Nevyjadril sa však, či bude kandidovať aj on osobne. Apeloval iba na to, aby všetci uchádzači rešpektovali výsledky snemu. "Ja sa k tomu týmto verejne zaväzujem, a to bez ohľadu na to, či budem, alebo nebudem kandidovať," zdôraznil Procházka.

 

#Sieť si bude nového predsedu voliť na mimoriadnom sneme 13. augusta v Trnave.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies