VIDEO Brazílsky rozhodca vytiahol zbraň na trénera, čelí doživotnému zákazu

NETKY.SK • 29 September 2015, 19:07 • 2 min
VIDEO Brazílsky rozhodca vytiahol zbraň na trénera, čelí doživotnému zákazu

BELO HORIZONTE – Podľa správ anglického denníka Mirror bol rozhodca Gabriel Murta napadnutý hráčmi tímu Amantes de Bola, ktorý hrá v jednej z nižších brazílskych líg.

slovakia

left justify in out

Hráči ho kopali a udierali, keď na ihrisko vbehol aj ich tréner a požadoval vylúčenie súperovho hráča. Rozhodca je pravdepodobne policajt, keďže vbehol do šatne pre svoju zbraň, aby dokázal čeliť hrozbe a brániť sa.

Giuliano Bozzano z Asociácie rozhodcov vydal k incidentu oficiálne vyhlásenie: "Rozhodca Gabriel Murta sa dnes podrobil psychologickému posudku, ktorý rozhodne o tom, či bude mať dočasne pozastavený výkonfunkcie alebo dostane doživotný zákaz."

Jednému z fanúšikov, ktorý sa zúčastnil na zápase v Brumadinhe, sa incident podarilo zachytiť na videozáznam.

 



"Futbalová federácia Minais Gerais si už predvolala rozhodcu aj psychológa a ja sa s nimi dnes porozprávam," povedal Bozzano. "Na základe tohto rozhovoru, jeho vysvetlenia udalostí a výsledkov psychologického hodnotenia sa rozhodnem, aké opatrenia prijať. To čo sa stalo, samozrejme nie je bežným javom a ja nechcem nič uponáhľať. V momente keď sa to stalo, sa Murta rozhodol ísť pre svoju zbraň, pretože podľa jeho uhlu pohľadu mu to pomohlo kontrolovať situáciu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies