Brazílsky Ronaldo má jasno: Zlatú loptu vyhrá Messi

NETKY.SK • 29 December 2015, 11:04 • 2 min
Brazílsky Ronaldo má jasno: Zlatú loptu vyhrá Messi

BRATISLAVA - Dvojnásobný majster sveta s tímom Brazílie Ronaldo vyhlásil, že Lionel Messi je kompletnejší futbalista než jeho večný rival Cristiano Ronaldo a Argentínčana v službách FC Barcelona favorizuje na zisk piatej Zlatej lopty FIFA pre najlepšieho hráča planéty.

slovakia

left justify in out

Messi a portugalský Cristiano Ronaldo sa delia o ocenenie posledných sedem rokov, štyri trofeje má na konte útočník Barcelony, tri kanonier Realu Madrid. "Vyberám si Messiho. Vidím ho ako kompletnejšieho hráča. Prezentuje sa oveľa veľkolepejším štýlom hry," povedal 39-ročný Ronaldo Luis Nazário de Lima pre argentínsky denník Clarín. Samotný bývalý brazílsky reprezentant má na konte tri víťazstvá v ankete o najlepšieho hráča na svete.

Tretím finalistom na ocenenie za rok 2015 je Messiho spoluhráč z Barcelony Neymar. Víťaza vyhlásia 11. januára na galavečere v Zürichu. Hlasovať budú kapitáni a tréneri národných tímov a vybraní zástupcovia médií. Informoval portál ESPN.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies