Brazílsky prokurátor obvinil Adriana

NETKY.SK • 5 November 2014, 10:10 • 2 min
Brazílsky prokurátor obvinil Adriana

SAO PAULO - Štátny žalobca v Riu de Janeiro obvinil bývalého brazílskeho reprezentanta vo futbale Adriana, že bol spolčený so skupinou drogových priekupníkov.

slovakia

left justify in out

Prokurátor tvrdí, že 32-ročný útočník kúpil motocykel a daroval ho drogovému dílerovi zo štvrte v Riu de Janeiro, kde vyrastal. Sudca teraz rozhodne, či obvinenie prijme a otvorí konanie, ktoré by sa mohlo skončiť až odňatím slobody na desať rokov. Prokurátor tiež požiadal, aby Adrianovi vzali cestovný pas.

Nie je to prvý raz, čo sa meno bývalého hráča milánskeho Interu či rímskeho AS skloňuje v súvislosti s drogovým podsvetím. Pred pár rokmi ho podozrievali, že kúpil motocykel registrovaný na matku dílera, ktorý používali pri obchodovaní s návykovými látkami. 

 

Odchovanec Flamenga bol na vrchole kariéry v rokoch 2004 a 2005, keď s brazílskou reprezentáciou vyhral juhoamerický šampionát a Pohár konfederácií FIFA. Naposledy v národnom drese nastúpil v roku 2010. V súčasnosti sa údajne pokúša o návrat na európske trávniky cez francúzsky druholigový klub Le Havre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies