Brazílsky obranca Henrique mieri z Palmeirasu do Hamšíkovho Neapolu

NETKY.SK • 30 Január 2014, 10:19 • 2 min
Brazílsky obranca Henrique mieri z Palmeirasu do Hamšíkovho Neapolu

SAO PAULO - Brazílsky futbalový obranca Henrique by sa mal stať novým spoluhráčom slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka v SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry AP sa vedenie Palmeirasu dohodlo s predstaviteľmi talianskeho klubu na prestupe 27-ročného bývalého hráča Barcelony, ktorý by po absolvovaní lekárskej prehliadky mal budúci týždeň podpísať s účastníkom Serie A štvorročnú zmluvu.

Podľa brazílskych médií zaplatil Neapol Palmeirasu za Henriqua odstupné 4 milióny eur. Dvadsaťsedemrčný obranca je členom širšieho kádra brazílskej reprezentácie a má šancu, že sa dostane do konečného výberu trénera "kanárikov" Luiza Felipeho Scolariho na tohtoročný svetový šampionát. Henrique už má za sebou európsky angažmán, v roku 2008 zamieril z Palmeirasu do FC Barcelona, no nezapadol do plánov vtedajšieho kormidelníka Pepa Guardiolu. Následne krátko hosťoval v Bayeri Leverkusen a Racingu Santander, až sa vrátil v roku 2012 do rodnej krajiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies