Brazílski daniari dodatočne chcú od Kuertena 2 milióny eur

NETKY.SK • 24 November 2016, 11:53 • 2 min
Brazílski daniari dodatočne chcú od Kuertena 2 milióny eur

SAO PAULO - Brazílske daňové úrady žiadajú od bývalého tenistu z tejto krajiny Gustava Kuertena dodatočných 7 miliónov realov, v prepočte približne 1,95 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Inštitúcia Conselho Administrativo de Recursos Fiscais (CARF) dospela k názoru, že teraz 40-ročný šampión z parížskeho antukového grandslamového Roland Garros 1997, 2000 a 2001 Kuerten pod zásterkou tzv. osobnostných práv účelovo prehnal svoje individuálne príjmy z rokov 1999 - 2002 cez rodinnú spoločnosť Guga Kuerten Participacoes e Empreendimentos vlastnenú s bratom Rafaelom, hoci v skutočnosti nejestvoval právny základ na to, aby zaplatil len 20 % namiesto 27,5 %.

 

Niekdajší líder svetového rebríčka ATP vo dvojhre "Guga" Kuerten už v októbri po zverejnení záležitosti uviedol, že nesúhlasí s takýmto výkladom a hodlá dokázať legitimitu svojho postupu. Teraz v komuniké označil verdikt CARF za poľutovaniahodný a absurdný a predznamenal, že bude pokračovať v boji o potvrdenie svojej pravdy. Informácie sú z webu Marca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies