Brazílskeho ministra športu znepokojuje tempo výstavby štadiónov

NETKY.SK • 14 August 2013, 10:00 • 2 min
Brazílskeho ministra športu znepokojuje tempo výstavby štadiónov

SAO PAULO - Brazílsky minister športu Aldo Rebelo je znepokojený tempom stavebných prác na futbalových štadiónov pre potreby MS 2014, ktoré by mali dokončiť v decembri.

slovakia

left justify in out

Rebelo v utorok povedal, že na piatich zo šiestich stánkoch je potrebné urýchliť práce. Podľa jeho slov iba štadión v Sao Paulo, ktorý bude hostiť otvárací zápas, má najväčšiu šancu byť dokončený načas.

"Môžeme všetko urobiť tak, ako je naplánované, ale musíme zrýchliť tempo stavebných prác. V Sao Paule splnili už 80 percent práce, ale ostatné štadióny sa dostávajú do časovej tiesne," citovala agentúra Reuters Rebela. Vedenie Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA dalo organizátorom jasne najavo, že chce, aby všetkých 12 stánkov bolo dokončených v decembri. Zároveň upozornilo, že nebude tolerovať žiadne omeškanie ako pri prípravách na Pohár konfederácií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies