Brazílske médiá oslavujú návrat Robinha: Zaslúži si miesto na MS

NETKY.SK • 21 November 2013, 11:49 • 2 min
Brazílske médiá oslavujú návrat Robinha: Zaslúži si miesto na MS

RIO DE JANEIRO - Brazílske médiá oslavujú návrat Robinha do futbalovej reprezentácie. Dvadsaťdeväťročný útočník, ktorý si obliekol dres "kanárikov" po dlhej dvojročnej pauze, nastúpil ako náhradník v posledných dvoch prípravných zápasoch s Hondurasom a Chile a v oboch patril k najlepším hráčom na ihrisku.

slovakia

left justify in out

Útočník AC Miláno navyše zariadil výhru nad Chile 2:1, keď v 79. minúte strelil víťazný gól. Robinha v poslednom období trápili viaceré zranenia, po ktorých sa nedokázal dostať do optimálnej formy, a tak nedostával ani šancu v reprezentácii.

"Späť v národnom tíme po dlhej pauze, Robinho je opäť bližšie k jeho tretej účasti na majstrovstvách sveta," denník O Globo reagoval na jeho návrat do národného tímu. Chválou nešetril ani Folha de S. Paulo: "Robinho urobil, čo od neho žiadali a spravil veľký krok, aby presvedčil trénera Luiza Felipeho Scolariho, aby ho zobral na budúcoročný šampionát." Estado de S. Paulo zašiel ešte ďalej, keď vyhlásil, že Robinho si už zabezpečil miestenku na turnaji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies