Brazílske bezpečnostné opatrenia budú stáť 315 miliónov eur

NETKY.SK • 23 Január 2014, 13:52 • 2 min
Brazílske bezpečnostné opatrenia budú stáť 315 miliónov eur

BRASILIA - Brazília plánuje najkomplexnejšie bezpečnostné opatrenia v histórii krajiny, počas futbalových majstrovstiev sveta od 12. júna do 13. júla na ne vynaloží sumu 315 miliónov eur. Rozsiahle opatrenia na zabezpečenie bezpečnosti predražuje fakt, že sa zápasy uskutočnia na štadiónoch v dvanástich mestách.

slovakia

left justify in out

Brazílska vláda zriadi hlavné centrum bezpečnostných zložiek i krízový štáb v metropole Brasilia. V každom z miest budú mať svoje pobočky. Bezpečnostné sily v súčasnosti monitorujú rôzne sociálne i iné siete, aby zachytili problémy skôr, ako k ním príde alebo prerastú do nezvládnuteľných rozmerov.

"K dispozícii budeme mať najväčší bezpečnostný aparát v histórii, keďže sa šampionát uskutoční na dvanástich miestach v krajine kontinentálnych rozmerov," vyhlásil vládny splnomocnenec Humberto Freire de Barros.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies