Brazílska reprezentantka sa vyspala s kanoistom, vykázali ju z olympijskej dediny

NETKY.SK • 16 August 2016, 13:56 • 2 min
Brazílska reprezentantka sa vyspala s kanoistom, vykázali ju z olympijskej dediny

RIO DE JANEIRO - Brazílskej reprezentantke v skokoch do vody na OH 2016 v Riu de Janeiro Ingrid Oliveirovej zakázali vstup do olympijskej dediny, no dôvod je naozaj veľmi kuriózny.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročná športovkyňa strávila noc s brazílskym kanoistom Pedrom Henriquem Goncalvesom, následne na ňu jej spolubývajúca nabonzovala členom brazílskej federácie.

 

Oliveirová údajne po inkriminovanej noci štartovala v synchrónnych skokoch z 10 m veže, v tandeme s Giovannou Pedrosovou obsadila 8. miesto. Tá kládla Oliveirovej za vinu konečné umiestnenie a rozhodla sa posťažovať trénerskému štábu, keďže pre neprofesionálny prístup kolegyne noc pred súťažou musela spať vo vedľajšej izbe.

 

Realizačný tím verí, že rozhodnutie vyhostiť Oliveirovú z olympijskej dediny bude mať pozitívny edukačný účinok na zvyšných členov brazílskeho tímu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies