Brazílska legenda Ronaldinho do anglickej Premier League?

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 19:59 • 2 min
Brazílska legenda Ronaldinho do anglickej Premier League?

LONDÝN – Legendárny Ronaldinho predčasne rozviazal kontrakt s brazílskym klubom Atlético Mineiro a okamžite sa objavili správy o jeho možnom prestupe do anglickej Premier League!

slovakia

left justify in out

Podľa správ Globo Esporte by jeho novým klubom mohol byť Queens Park Rangers a bola by to asi jedna z najväčších prestupových bômb letného prestupového obdobia.

 

Jedným z rozhodujúcich faktorov pre 34-ročného loptového kúzelníka by mohla byť prítomnosť jeho krajana Júlia Césara v klube QPR. Brankársku jednotku brazílskej reprezentácia stiahol tréner QPR Harry Redknapp z hosťovania z Toronta (MLS).

 

Brazílčanov brat a zároveň agent Roberto Assis povedal, že Ronaldinho plánuje hrať do 42 rokov a jeho ďalší osud by mal byť známy v stredu.

 

Ronaldinho bol v rokoch 2004 a 2005 vyhlásený za Hráča roka FIFA a po svojom odchode z AC Milána v roku 2011 hral v rodnej Brazílii za kluby Flamengo a Atlético Mineiro. Po návrate do Brazílie pred tri a pol rokmi strelil ten futbalový génius 56 gólov v 151 klubových zápasoch.

 

O bývalú megahviezdu Barcelony prejavili záujem aj New York City, Besiktas, Fluminense a Boca Juniors.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies