Brazília proti Uruguaju a Paraguaju aj s Neymarom

NETKY.SK • 4 Marec 2017, 08:29 • 2 min
Brazília proti Uruguaju a Paraguaju aj s Neymarom

RIO DE JANEIRO - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Tite oznámil 23-člennú nomináciu na dva kvalifikačné zápasy o postup na majstrovstvá sveta 2018 v Rusku.

slovakia

left justify in out

Brazílčania sú s 27 bodmi na čele juhoamerickej kvalifikácie a po týchto dvoch dueloch si už môžu zabezpečiť miestenku na MS. "Kanárici" sa 23. marca predstavia na ihrisku druhého Uruguaju a o päť dní neskôr privítajú doma Paraguaj.

 

V nominácii nechýba hviezda Barcelony Neymar, ale pre zranenie sa nepredstaví vychádzajúca hviezda Manchestru City Gabriel Jesus. Na jeho miesto nominoval Tite 31-ročného Diega Souzu, ktorý pôsobí v domácej súťaži.

 

Nominácia:

Brankári: Alisson (AS Rím, Tal.), Weverton (Atletico-PR), Ederson (Benfica Lisabon, Por.)

Obrancovia: Marquinhos, Thiago Silva (obaja Paríž SG, Fr.), Miranda (Inter Milán, Tal.), Gil (Shandong Luneng, Čína), Daniel Alves (Juventus Turín, Tal.), Fagner (Corinthians), Marcelo (Real Madrid, Šp.), Filipe Luis (Atletico Madrid, Šp.)

Stredopoliari: Casemiro (Real Madrid, Šp.), Fernandinho (Manchester City, Ang.), Paulinho (Guangzhou Evergrande, Čína), Giuliano (Zenit Petrohrad, Rus.), Renato Augusto (Peking Guoan, Čína), Diego (Flamengo), Philippe Coutinho (Liverpool, Ang.), Willian (Chelsea Londýn, Ang.)

Útočníci: Neymar (Barcelona, Šp.), Douglas Costa (Bayern Mníchov, Nem.), Roberto Firmino (Liverpool. Ang.), Diego Souza (Sport)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona