Brazília - Paraguaj 2:2 v B-skupine, víťazstvo Venezuely

NETKY.SK • 11 Júl 2011, 11:24 • 2 min
Brazília - Paraguaj 2:2 v B-skupine, víťazstvo Venezuely

Brazília - Paraguaj 2:2 v B-skupine, víťazstvo Venezuely

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti Brazílie remizovali aj vo svojom druhopa America, keď b pre úradujúceho šampióna majstrovstiev Južnej Ameriky zachránil v poslednej minúte gólom na 2:2 striedajúci Fred. Prekvapujúcim lídrom B-skupiny je tak Venezuela, ktorá si v druhom dueli poradila s Ekvádorom 1:0.
      Po úvodných dvoch zápasoch v skupine, ktoré sa skončili bezgólovými remízami, sa ako prvý strelecky presadil v 39. minúte Brazílčan Jadson, ktorý v zostave "kanárikov" nahradil Robinha. Paraguaj však v druhom polčase zásluhou Roqueho Santa Cruza a Nelsona Valdeza naklonil misky váh na svoju stranu. Brazílčanov pred pohromou zachránil Fred, ktorému po vystriedaní Neymara stačilo na vyrovnanie necelých osem minút. "Bolo by nespravodlivé, keby sme tento zápas prehrali. Paraguaj spravil veľmi málo na to, aby nás zdolal. Mali sme ešte ďalšie dve šance, ale zlými rozhodnutiami v zakončení sme sa pripravili o víťazstvo," vyhlásil tréner Brazílie Mano Menezes.
      Obhajca titulu má po dvoch zápasoch na konte dva body a istotu postupu do štvrťfinále si v poslednom zápase v skupine zabezpečí jedine víťazstvom nad Ekvádorom. Ten prekvapujúco podľahol Venezuele, ktorej víťazstvo zabezpečil v 62. minúte stredopoliar Cesar Gonzales. Outsider skupiny má už postup takmer vo vrecku, keďže v poslednom zápase s Paraguajom si za istých okolností môže dovoliť aj prehru. Do štvrťfinále sa kvalifikujú prvé dva tímy z troch základných skupín a ďalšie dve najlepšie mužstvá z tretích miest.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies