Otec Michaela Jacksona má zdravotné problémy, museli ho hospitalizovať

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 10:15 • 2 min
Otec Michaela Jacksona má zdravotné problémy, museli ho hospitalizovať

SAO PAULO - Joea Jacksona, otca zosnulého speváka Michaela Jacksona, museli v nedeľu hospitalizovať v brazílskom Sao Paule po tom, ako údajne utrpel mŕtvicu.

slovakia

left justify in out

Ako pre portál TMZ uviedol nemenovaný zdroj z okolia Jacksonovej rodiny, Joe mal v nedeľu ráno závraty a nič nevidel. Následne ho preto previezli do Hospital Israelita Albert Einstein, kde sa momentálne podrobuje rôznym vyšetreniam. Na ich základe sa lekári rozhodnú, či Jacksonovi odporučia transport do USA.


Joseph Walter "Joe" Jackson, ktorý stál za zrodom kariéry skupiny The Jackson 5, prišiel do Sao Paula osláviť svoje 87. narodeniny, ktoré mal v nedeľu. Otec jedenástich detí prekonal už niekoľko porážok, pričom naposledy utrpel slabšiu mŕtvicu v novembri 2012. Vtedy mal bolesti hlavy a problémy s chôdzou a udržaním rovnováhy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona