Brazília obmedzuje vstup cudzincov do krajiny

NETKY.SK • 1 Júl 2020, 16:33 • 2 min
Brazília obmedzuje vstup cudzincov do krajiny

SAO PAULO - Vláda Brazílie obmedzí pre cudzincov na 30 dní vstup do krajiny z dôvodu pandémie nového druhu koronavírusu. Uvádza sa to vo vládnom nariadení zverejnenom v utorok večer v oficiálnom vestníku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Nie pre všetkých 

Výnimky z nariadenia budú platiť pre cudzincov s trvalým pobytom v Brazílii či s pracovným povolením, ako aj pre cudzincov s manželom alebo manželkou z tejto krajiny a ich deti. Na územie Brazílie budú môcť vstúpiť aj pasažieri prechádzajúci cez krajinu v prípade, že neopustia letiská.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa covid-19 (@corunbus19),

 

Ďalšiu výnimku predstavujú občania Venezuely prichádzajúci do Brazílie cez pozemné hranice a cudzinci pracujúci v nákladnej doprave.

 

Druhá najpostihnutejšia krajina 

Brazília je krajinou s druhým najvyšším počtom prípadov nákazy uvedeným koronavírusom SARS-CoV-2 po Spojených štátoch. Evidujú v nej 1,4 milióna infikovaných a 59 594 úmrtí.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona