Brazília nie je pripravená na zahraničného trénera, tvrdí Alves

NETKY.SK • 13 Júl 2014, 15:16 • 2 min
Brazília nie je pripravená na zahraničného trénera, tvrdí Alves

RIO DE JANEIRO - Brazílska futbalová reprezentácia nie je podľa slov obrancu Daniho Alvesa pripravená na zahraničného trénera.

slovakia

left justify in out

„Neviem, či by ho Brazília akceptovala. Nie sme v stave akceptovať niekoho zvonku,“ cituje agentúra dpa slová hráča Barcelony. „Aby sme mohli hrať na úrovni MS, musíme sa ďalej vyvíjať. Táto úroveň žiada viac než to, čo sme na tomto šampionáte ponúkli,“ dodal.
      

Zmluva trénera „kanárikov“ Luiza Felipeho Scolariho vyprší po MS 2014. Na otázku o budúcnosti odpovedal nejednoznačne. „O tom rozhodne prezident zväzu,“ reagoval Scolari po prehre 0:3 s Holandskom v súboji o tretie miesto.
      

Tréner Oranjes Louis van Gaal sa chystá na odchod do Manchestru United. „Budú mať navždy miesto v mojom srdci,“ odkázal svojim hráčom. Holandské médiá poďakovali koučovi za „najkrajší darček na rozlučku“.
      

Arjen Robben dúfa, že ho diváci uvidia aj na MS 2018 v Rusku. „Kým ma to bude baviť, budem hrať v reprezentácii. Čím som starší, tým som evidentne lepší. Ale štyri roky sú dlhá doba,“ povedal 30-ročný hráč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona