Brazília nie je pripravená na MS vo futbale

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 11:30 • 2 min
Brazília nie je pripravená na MS vo futbale

JOHANNESBURG - Generálny sekretár Medzinárodnej futbalovej federácia (FIFA) Jérome Valcke to nemohol povedať jasnejšie: Brazília nie je pripravená na záverečný turnaj majstrovstiev sveta 2014.

slovakia

left justify in out

Niečo vyše dva mesiace pred začiatkom šampionátu ho najviac mátajú dva nedokončené štadióny, medzi nimi aj ten v Sao Paule, kde by sa 12. júna mal hrať otvárací zápas medzi domácou reprezentáciou a Chorvátskom. Nateraz na ňom museli prerušiť práce spojené s montážou dočasných sedadiel.

 

Po sobotňajšom smrteľnom úraze robotníka, ktorý sa neistil lanom, sa čaká na zavedenie prísnejších pracovnobezpečnostných predpisov. Druhým "strašiakom" je štadión v Porto Alegre, priznal Valcke na konferencii v Juhoafrickej republike. "Na týchto dvoch dejiskách musíme pracovať viac ako na zvyšných desiatich," konštatoval a situáciu v Brazílii zhodnotil slovami: "Keď to mám zhrnúť, nie sme pripravení."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies