Brazília na Copa América definitívne bez Neymara

NETKY.SK • 22 Jún 2015, 16:25 • 2 min
Brazília na Copa América definitívne bez Neymara

SANTIAGO - Futbalová výprava Brazílie na turnaji Copa América v Čile sa rozhodla akceptovať štvorzápasový dištanc pre útočníka Neymara, ktorý hviezdu katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona definitívne vyradí z ďalšieho účinkovania na podujatí.

slovakia

left justify in out

Brazílska futbalová federácia na svojom oficiálnom webe zverejnila stanovisko, podľa ktorého sa neodvolá voči Neymarovmu trestu.

 

Dvadsaťtriročný futbalista dostal trest za skrat v závere štvrtkového duelu proti Kolumbii (0:1). Neymar neuniesol frustráciu z nepodareného svojho výkonu i jeho spoluhráčov a po konečnom hvizde hlavného arbitra napálil loptu do súperovho obrancu Armera. Brazílsky virtuóz, ktorý navyše nešportovo hlavou zasiahol obrancu súpera Murilla, zaplatí aj pokutu 10-tisíc dolárov. Neymar dostal dištanc ne jeden duel za dve žlté karty na spomenutom turnaji, Futbalová konfederácia Južnej Ameriky (CONMEBOL) mu navyše za spomenutý prešľap po štvrtkovom súboji "naparila" ďalší trest na tri stretnutia. 

 

Brazília sa na Copa América prebojovala do štvrťfinále, v ktorom si zmeria sily s výberom Paraguaja. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies