BRAZÍLIA: Mladšia sestra Hulka bola unesená!

NETKY.SK • 6 November 2012, 12:47 • 2 min
BRAZÍLIA: Mladšia sestra Hulka bola unesená!

BRAZÍLIA Mladšia sestra Hulka bola unesená! Futbal CAMPINA GRANDE - Brazílska polícia v pondelok oznámila, že vyšetruje možný únos mladšej sestry brazílskeho útočníka Hulka.

slovakia

left justify in out

imgCAMPINA GRANDE - Brazílska polícia v pondelok oznámila, že vyšetruje možný únos mladšej sestry brazílskeho útočníka Hulka.

Polícia uviedla, že 22-ročná Angélica Aparecida Vieira de Sousa je nezvestná od pondelňajšieho popoludnia, keď ju naposledy videli pred reštauráciou v meste Campina Grande, kde pracuje ako odborníčka na výživu. Podľa niektorých správ bol očitým svedkom šéf reštaurácie Helio da Silva, ktorý incident videl na vlastné oči a následne utrpel šok. Ten uviedol, že žena bola vytiahnutá z vlastného auta a následne posadená do auta únoscov.

Policajtka z Campina Grande Kalina Suerde uviedla, že je príliš skoro na tvrdenie, či bola Vieira de Sousa unesená, aj napriek tomu, že brazílske média celoplošne informujú o tejto udalosti ako o únose. Suerde ešte dodala, že volanie na jej mobil dvihol človek, ktorý sa predstavil ako jej manžel.
"Je nezvestná, nikto nevidel, že by ju niekto uniesol, ale kontrolujeme správy, ktoré hovoria o jej únose," povedala.

Rodinní príslušníci úradom oznámili, že zatiaľ ich nikto nekontaktoval s požiadavkou na výkupné alebo informáciami o jej pobyte, ale vyšetrovateľ Marcos Paulo neskôr povedal, že jej príbuzní požiadali políciu, aby sa prípadom už ďalej nezaoberali, čo by podľa jeho slov mohlo naznačovať, že rodina už bola kontaktovaná.
"Vyšetrujeme tento prípad, keďže existujú indície, že by mohlo ísť o únos, ale stále to nevieme naisto," povedal.

Hulk, ktorý aktuálne hrá za ruský klub Zenit Petrohrad, bol oboznámený so situáciou, ale nie je známe, či odcestuje naspäť do Brazílie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies