Brazília a Uruguaj s remízou, Suarezov gólový návrat po treste

NETKY.SK • 26 Marec 2016, 09:26 • 2 min
Brazília a Uruguaj s remízou, Suarezov gólový návrat po treste

RECIFE - Futbalisti Brazílie remizovali v záverečnom súboji 5. kola juhoamerickej kvalifikácie o postup na MS 2018 doma s Uruguajom 2:2. Úspešný návrat do reprezentácie zaznamenal hosťujúci kanonier Luis Suarez, ktorý nastúpil na súťažné medzištátne stretnutie po dvojročnom treste za uhryznutie Giorgia Chielliniho počas MS 2014. Útočník Barcelony stanovil v 48. minúte konečný výsledok a zariadil cenný bod pre Uruguaj.

slovakia

left justify in out

Brazílčania dostali vypredaný štadión v Recife do vytrženia už po 39 sekundách, keď Douglas Costa v šestnástke vložil nohu do Willianovho centru sprava. V 26. minúte sa za pomoci nešťastného sklzu jedného z hosťujúcich hráčov zapísal do streleckej listiny aj Renato Augusto, no "kanárici" dobre rozohraný zápas do víťazného konca nedotiahli. Tesne po polhodine hry sa ujal volej Edinsona Cavaniho a po zmene strán aj Suarezeove zakončenie z uhla po elegantnom vysunutí od Alvara Pereiru.Uruguaj v druhom dejstve dominoval a Suarez mohol zariadiť aj o dokonalý obrat, štyri minúty pred koncom však zahodil obrovskú príležitosť z bezprostrednej blízkosti.

 

Brazília si do tabuľky pripísala druhú remízu v prebiehajúcom cykle a s ôsmimi bodmi je priebežne tretia. Druhý Uruguaj ich má na konte desať.

 

Juhoamerická kvalifikácia MS 2018 - 5. kolo:

Brazília - Uruguaj 2:2 (2:1)

Góly: 1. Costa, 26. Augusto - 31. Cavani, 48. Suarez

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies