Brazílčanka dražila svoje panenstvo na internete

NETKY.SK • 25 Október 2012, 07:54 • 2 min
Brazílčanka dražila svoje panenstvo na internete

Brazílčanka dražila svoje panenstvo na internete - Zaujímavosti Mladá žena nakoniec vydražila v prepočte 600-tisíc eur od záujemcu z Japonska. Dvadsaťročná Brazílčanka predala v stredu v internetovej dražbe svoje panenstvo v prepočte za 600.

slovakia

left justify in out

img

Mladá žena nakoniec vydražila v prepočte 600-tisíc eur od záujemcu z Japonska.

 Dvadsaťročná Brazílčanka predala v stredu v internetovej dražbe svoje panenstvo v prepočte za 600.000 eur záujemcovi z Japonska.

Catarina Miglioriniová uviedla, že získané peniaze použije na financovanie štúdia na lekárskej fakulte, pričom časť venuje charitatívnym organizáciám venujúcim sa v Brazílii výstavbe domov pre chudobných.

Catarina sa s víťazným záujemcom, ktorý je zatiaľ známy len pod menom Nacu, stretne po prvýkrát v lietadle z Austrálie do Spojených štátov.

"Ak niekto urobí niečo len raz v živote, nemožno to považovať za jeho profesiu. Ak niekedy v živote urobíte dobrú fotografiu, nestanete sa hneď fotografom," odpovedala mladá žena na otázku novín Folha de Sao Paulo, či predaj panenstva nepovažuje za prostitúciu.

Internetový predaj panenstva zorganizoval austrálsky filmový režisér Justin Sisely, ktorý pripravuje dokumentárny film s názvom Virgins Wanted (Hľadajú sa panny). Vo filme nechce zobraziť intímne scény, sústredí sa na rozhovory s účastníkmi projektu. Už sa doň zapojil i istý mladý Rus, ktorý však prostredníctvom aukcie za svoje panictvo získal len 3000 dolárov (2300 eur), napísala agentúra DPA.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies