Brazílčania vyrukujú na Čiľanov s kapitánom Ronaldinhom

NETKY.SK • 24 Apríl 2013, 10:19 • 2 min
Brazílčania vyrukujú na Čiľanov s kapitánom Ronaldinhom

SAO PAULO - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari sa rozhodol zveriť Ronaldinhovi kapitánsku pásku v stredajšom prípravnom stretnutí proti Čile.

slovakia

left justify in out

"Verím, že tímu pomôže svojím prístupom a vodcovskými schopnosťami," uviedol kouč, ktorý sa teda zrejme definitívne rozhodol uprednostniť 33-ročného ofenzívneho stredopoliara na blížiaci sa Pohár konfederácií FIFA pred jeho konkurentom na tejto pozícii Kaká. "Na 90 percent nominujem iba jedného z nich. Obaja dostali už mnoho šancí v národnom tíme, dobre ich poznám," uviedol súčasný kouč päťnásobných majstrov sveta.

Kaká z Realu Madrid aj Ronaldinho z Atlética Mineiro sú skúsení futbalisti, hrajú však na rovnakom poste a Scolari chce dať šancu aj mladším hráčom. Ronaldinho má na konte 96 zápasov za A-mužstvo Brazílie, o tri roky mladší Kaká absolvoval v drese "seleccao" 87 duelov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies