Brazílčania ospevujú Scolariho otcovský prístup

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 18:02 • 2 min
Brazílčania ospevujú Scolariho otcovský prístup

FORTALEZA - Hráči brazílskej futbalovej reprezentácie si nevedia vynachváliť otcovský prístup ich trénera Luiza Felipeho Scolariho.

slovakia

left justify in out

Podľa viacerých z nich dokáže tento 65-ročný kouč vytvoriť v mužstve správnu pozitívnu atmosféru. "Je dobrým priateľom, je doslova ako otec. Aj v ťažkých časoch si s ním môžeme o čomkoľvek pohovoriť. Je to typ trénera, ktorý sa pokúsi urobiť všetko pre to, aby dosiahol zlepšenie v akejkoľvek situácii," vyhlásil kapitán "kanárikov" Thiago Silva, ktorého doplnil jeho kolega zo stopérskej dvojice David Luiz: "Je tu vždy pre nás. Veľa nám radí, pomáha nám, vie nás pochváliť, ale aj pokarhať."

 

"Keď som s hráčmi, nemôžem im ukázať, že mám obavy. Ale keď som sám a robím si analýzy, čo je a čo nie je v poriadku, často sa cítim neistý. Pred nimi to však nemôžem ukázať. Musím ich uistiť, že im naďalej verím a tak ich nevystavovať väčšiemu tlaku," povedal "Felipao", ktorý s Brazílčanmi získal v roku 2002 doteraz posledný piaty titul majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies