Brazílčania odsúdili Luganove výroky na adresu Neymara

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 09:57 • 2 min
Brazílčania odsúdili Luganove výroky na adresu Neymara

BELO HORIZONTE - Brazílska futbalová konfederácia (CBF) v stredu odsúdila komentáre uruguajského obrancu Diega Lugana na adresu hviezdy domáceho výberu na Pohári konfederácií FIFA Neymara.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný bek vyhlásil pár hodín pred semifinálovým zápasom o talentovanom útočníkovi, že je simulant. "Luganove vyjadrenia pred stretnutím sú úplne nevhodné. Vytvárajú na rozhodcu tlak, pre ktorý možno neodpíska prípadný tvrdý zákrok na brazílskeho hráča. Lugano sa zjavne mýli, keď polemizuje o Neymarovom správaní na ihrisku a pochybuje o veciach, v ktorých má futbalový fanúšik jasno - že naša 'desiatka' nepotrebuje simulovanie pri hre, ktorý očaruje a podmaňuje si svet," uvádza sa v stanovisku CBF. Brazília si v stredajšom semifinále v Belo Horizonte poradila s Uruguajom 2:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies