Brazílčan William bude po odchode z Trenčína hráčom Žiliny

NETKY.SK • 9 Január 2014, 12:19 • 2 min
Brazílčan William bude po odchode z Trenčína hráčom Žiliny

ŽILINA - Brazílsky futbalový útočník William Alves de Oliveira bude v jarnej časti najvyššej slovenskej súťaže Corgoň ligy pôsobiť v klube MŠK Žilina.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný zakončovateľ naposledy hrával za konkurenčný AS Trenčín. "Vraciam sa na Slovensko. Od jari budem hráčom Žiliny. S klubom sme dohodnutí na podmienkach, chýba už iba podpis zmluvy," uviedol William z Brazílie pre portál corgonliga.sk. Na Slovensko by sa mal strelec piatich jesenných ligových gólov presunúť vo štvrtok 9. januára a následne by mal so žilinským klubom podpísať zmluvu do roku 2016. "Teším sa späť na Slovensko. Cítim sa tam veľmi dobre," doplnil William.

AS Trenčín mal záujem udržať Williama vo svojom kádri, nedohodol sa však na finančných podmienkach s brazílskym klubom Botafogo, ktoré vlastnilo práva na hráča. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies