Brazílčan Wendell od leta na päť rokov do Leverkusenu

NETKY.SK • 27 Február 2014, 16:31 • 2 min
Brazílčan Wendell od leta na päť rokov do Leverkusenu

LEVERKUSEN - Vedenie nemeckého futbalového klubu Bayer Leverkusen podpísalo päťročnú zmluvu s brazílskym legionárom Wendellom Nascimentom Borgesom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný ľavý obranca je v súčasnosti ešte hráčom Gremia, ale od leta prestúpi k "farmaceutom" do Leverkusenu. Informovala agentúra dpa.
      

Predtým ako prišlo k podpisu zmluvy, Völler ešte sledoval Wendella v utorok v Brazílii. "Sme presvedčení o tom, že dokáže pokračovať vo skvelej tradícii top brazílskych hráčov v Bayere Leverkusen," povedal športový riaditeľ Leverkusenu Rudi Völler.
      

"Bayer sa teší výbornej reputácii v Brazílii vďaka hráčom, ktorí tam hrali v minulosti," uviedol Wendell. "Dlho som na túto tému debatoval s kapitánom Gremia Ze Robertom. Poradili mi, aby som šiel touto cestou, pretože o pôsobení v Leverkusene hovoril len v superlatívoch."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies