Brazílčan Ronaldo: Zlatú loptu si zaslúži Messi aj Cristiano Ronaldo

NETKY.SK • 4 December 2013, 11:26 • 2 min
Brazílčan Ronaldo: Zlatú loptu si zaslúži Messi aj Cristiano Ronaldo

RIO DE JANEIRO - Zlatú loptu určenú pre najlepšieho futbalistu roka podľa FIFA si zaslúži Lionel Messi aj Cristiano Ronaldo. Myslí si to bývalý vynikajúci brazílsky futbalista Ronaldo. Víťaz ankety, ktorú posledné štyri roky ukoristil Argentínčan Messi, bude známy 13. januára v Zürichu.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že to vyhrá opäť Messi," cituje agentúra dpa dvojnásobného majstra sveta Ronalda, ktorý však pripustil, že trofej môže získať aj Portugalčan Ronaldo, hoci v tomto roku žiaden titul nezískal. 

"Rovnako ako v prípade Messiho, podáva pozoruhodné výkony už niekoľko rokov. Toto sú individuálne kritéria: ak hráč hrá vynikajúco celý rok, tak si to zaslúži bez ohľadu na klubové neúspechy," dodal 37-ročný Ronaldo. "Ronaldo si to zaslúži rovnako ako Messi. Oni dvaja sú absolútne najlepší na svete, ďaleko nad všetkými. Ktokoľvek z nich to vyhrá, bude cena v dobrých rukách." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies