Brazílčan Ronaldo prekvapil vyhlásením o návrate

NETKY.SK • 15 Január 2015, 10:12 • 2 min
Brazílčan Ronaldo prekvapil vyhlásením o návrate

HOLLYWOOD - Trojnásobný najlepší futbalista sveta podľa FIFA, dvojnásobný majster sveta a do vlaňajška najlepší strelec v histórii svetových šampionátov Ronaldo podporil vlastnícky vstup do amerického klubu Fort Lauderdale Strikers vyhlásením, že sa pokúsi o návrat na ihrisko.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný Brazílčan nehral na súťažnej úrovni od februára 2011, odvtedy sa objavoval na trávnikoch iba sporadicky. Je spolumajiteľom marketingovej spoločnosti 9ine Sports and Entertainment, ktorá zastupuje jeho slávneho krajana Neymara.

 

"Milujem futbal. Je to moja veľká láska. Skončil som s ním iba pre moje telo, bolesť a veľké množstvo zranení. Nie je ľahké dostať sa do kondície, ale ja sa o to pokúsim," povedal Ronaldo. 

 

Floridský tím Fort Lauderdale Strikers pôsobí v severoamerickej North American Soccer League (NASL), čo je druhá najvyššia súťaž. Minulý rok bol vo finále, kde nestačil na San Antonio. V priemere navštevuje jeho domáce zápasy na 55-ročnom Lockhart Stadium 3092 divákov. Do svojej piatej sezóny vstúpia Strikers 4. apríla zápasom s New Yorkom Cosmos. "Chceme získať najlepších hráčov, ale zatiaľ na nich nemáme peniaze. Sme limitovaní rozpočtom," dodal jeden z brazílskych spolumajiteľov Ronaldo. Hráčom Strikers v uplynulej sezóne bol aj bývalý brankár slovenskej reprezentácie Kamil Čontofalský. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies